Hbb Personelleri, Minik Buse Nur’un Sağlığına Kavuşması İçin Kan Bağışladı

Kan; acil değil sürekli ihtiyaçtır anlayışı doğrultusunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sağlık konusundaki hassasiyetiyle hareket eden HBB Erzin, Payas, Dörtyol Bölge Koordinatörü Tansel Demirel ile Dörtyol Karakese İlkokulu tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.
Duyarlı belediyecilik anlayışı ve gerçekleştirdiği insan odaklı sosyal belediyecilik hizmetleriyle ülke gündemine oturan Başkan Savaş’ın hemşehrilerine her alanda yardım eli uzatması takdir topluyor.
Dörtyol Karakese İlkokulu öğrencilerinden Buse Nur Kaba’nın sağlığına kavuşması için gerekli uygun kök hücrenin bulunabilmesi amacıyla HBB’nin duyarlı personeli Kızılay’a kan bağışında bulunarak seferber oldu.
BAŞKAN SAVAŞ: BAĞIŞLARIN İNSAN HAYATININ KURTULMASINA VESİLE OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR
HBB personellerinin Buse Nur için Kızılay’a kan bağışı seferberliğine katılım göstermesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, “Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. İnsan vücudunun en büyük yaşamsal faaliyetidir. Ülkemizde kan ihtiyacının karşılanması için Kızılay, çeşitli kampanyalar düzenleyerek çalışmalarını sürdürüyor. Bağışladığımız kanımızın bir ünite kanın 3 insanın hayatının kurtulmasına vesile olduğu unutulmamalıdır. HBB personeli tarafından yapılan bu davranışın herkese örnek olmasını ve kan bağışı konusunda herkesin daha duyarlı hareket etmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

kan (1) kan (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.