Hbb Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2’nci Oturumu Gerçekleşti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantı, Altınözü ilçesindeki 17 mahalleye içme suyu şebekesi yapılması için HBB adına Başkan Savaş’a kredi kullanma yetkisinin oylamaya sunulmasıyla başladı ve sunulan madde meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

KESİN HESAP CETVELLERİ OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ

Meclis toplantısının 9 Mayıs tarihinde gerçekleşen oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen HBB’nin 2015 Mali yılına ait gelir- gider kesin hesap cetvellerine ait raporlar, meclis üyeleri tarafından oylandı. HBB’nin gider bütçesinden kasa hesabına, gelir bütçesinden avans hesabına kadar 12 alt madde HBB Meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gerçekleşen oturumun sonunda rapor ile ilgili düşüncelerini paylaşan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ziya Güleroğlu, “Komisyonumuz yoğun bir şekilde çalışarak bu raporu hazırladı. Bu raporu hazırlarken de istediğimiz her türlü evrakı bize eksiksiz ve hızlı bir şekilde sunarak çalışmalarımızı hızlandıran HBB Mali Hizmetler Daire Başkanı Gülseren Malcı’ya çok teşekkür ederim. Komisyonumuzun hızlı çalışmasında emeği büyük” ifadelerini kullandı.

HBB MAYIS AYI OLAĞAN MECLİSİ, OLAĞAN GÜNDEMLE CUMA GÜNÜ 3. KEZ TOPLANACAK

Gerçekleşen oturumda, HBB’nin 2016 Mali yılına ait ek bütçenin yeniden görüşülmesi için ara verildi. Toplantının 3’üncü oturumu, 13 Mayıs Cuma günü saat 9.30’da HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.

IMG_7424

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.