Gelişim ‘Melek Anneleri’ Unutmadı

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdür ve Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, Anneler Günü dolayısıyla İskenderun Özel Beyaz Melek Bakım Evi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Bakım Evi sakinleriyle bir süre sohbet eden Genel Müdür ve Başhekim Dr. Caymaz, ardından hediyeler takdim etti.
Ziyaretten dolayı Dr. Ömer Suha Caymaz’a teşekkür eden Beyaz Melek Bakım Evi Müdürü Tuncay Ergin, “Bu çatı altında yaşayan herkes bizim ailemiz ve bizler, onlara güzel hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu özel ve anlamlı bir günde gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim” dedi.
Bakım Evi’nde kalan anneleri görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Dr. Caymaz ise “Bu özel günde sizlerle bir arada bulunmak istedik. Annelerimiz için ne yapsak az. Başta siz annelerimiz olmak üzere, tüm annelerin gününü kutluyor; sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” açıklamasında bulundu.
Beyaz Melek Bakım Evi sakinleriyle yakından ilgilenen ve Müdür Tuncay Ergin’den bakıma muhtaç insanlara nasıl hizmet edildiği hakkında bilgiler alan Dr. Caymaz, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

beyaz melek (1) beyaz melek (3) beyaz melek (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.