Pamuk Ailesi Anneler Gününde buluştu

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Anneler gününde öğrenci ve velileri buluşturdu. Mavi Cafe Restaurantta düzenlene etkilikte öğrencilere Canım Annem yazılı tişörtler giydirildi. Öğrenci ve velileri kaynaştırmak ve Anneler Gününde özel bir sosyal etkinlik düzenleyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları yine farkını ortaya koydu. Güneşli havada çocukları ile birlikte kahvaltı yapan aileler de böylesi anlamlı günde güzel bir gün geçirmenin keyfini çıkardılar.

Canlı müzik eşliğinde öğrenciler palyaçolar ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Öğrenciler toplu halde öğrendikleri Annem şarkısını da seslendirmeleri esnasında veliler de ilk kez çocuklarının mini bir gösteride izlemenin mutluluğunu yaşadılar. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, “Amacımız burada Öğrencilere Anne sevgisini aşılama, unutamayacakları bir gün yaşamalarına vesile olmak istedik. Bu gün burada yaşanan hatıraları çocuklarımız ömür boyunca unutmayacaklardır. Ayrıca bu tür etkinliklerde öğrenci ve veliler arasında tanışma ve kaynaşma imkanı oluyor ve insanlar sosyal bir ortamda bulunmanın heyecanını yaşıyor” dedi. Öğrenci velileri de Pamuk Eğitim kurumlarına Anneler gününde düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

PAMUK ANNELER GÜNÜ pamuk ta anneler günü (1) pamuk ta anneler günü (16) pamuk ta anneler günü (18) pamuk ta anneler günü (20)

Önceki İçerikAmeliyatlarımıza başarıyla devam etmekteyiz
Sonraki İçerikŞehit Yüzbaşı Rıza Fırat Baba Ocağına Uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.