Muhasebeciler Genel Kurulundan güçlenerek çıktı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel kurulunda Merih Hasan Yıldırım, Başkanlığa seçildi. Muhasebeciler Odası Hafta sonu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Genel Kurulunu yaptıktan sonra dernek binasında seçime gidildi. İskenderun’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığını başarı ile yürüten, odaya vizyon kazandıran, şehrin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birinin oluşmasını sağlayan Alaaddin Özbülbül, Genel kurulda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Muhasebeciler Odasında gerçekleştirilen seçimlerde ise Merih Hasan Yıldırım ve Leyla Eren’in listelerinden oluşan iki adayla seçime gidildi. İskenderun’da faaliyet gösteren Serbest muhasebeci mali Müşavirlerin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde Merih Hasan Yıldırım’ın listesi 185 oy alırken, Leyla Eren’in listesi ise 68 oy aldı. Muhasebecilerin güçlenerek çıktığı Genel Kurulda yine birlik ve beraberlik mesajları verilirken, İskenderun’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığını kazanan Merih Hasan Yıldırım ise, “Hep birlikte odamıza daha iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf edeceğiz. Bizlere bu onurlu görevi layık gören meslektaşlarıma teşekkür ederken, Başkanımız Alaaddin Özbülbül’e de bu güne kadar yaptığı özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Odamızı daha ileriye götürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi şu isimlerden oluştu: Merih Hasan Yıldırım, İbrahim Kaynar, Mehmet Nuri Bahadırlı, Gani Aşkaroğlu ve Elvin Bilen.

MUH.ODASI GENEL KURULU (3) MUH.ODASI GENEL KURULU (6)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.