“Başkan Seyfi Dingil İskenderun’u Dinliyor Projesi “Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile bir süre başlanan, “Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’u dinliyor” devam ediyor. Proje ile mahallelerin sorunları yerinde tespit ediliyor ve sorunlara çözüm bulunuyor. Farklı mahallelerde vatandaşları dinleyen İskenderun Belediyesi görevlileri, vatandaşları bire bir dinleyerek istek, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek, anket saha çalışması yapıyor.

Yapılan anketlerde vatandaşlara, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in hayata geçirdiği projeleri ile devam eden projeler hakkında bilgi sahibi olup olunmadığı sorulurken, Belediye Başkanından istek ve talepleri de alınıyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ,”proje ile vatandaşlardan gelen istek, öneri şikâyetler doğrultusunda belirlenen çözüm önerileri ile hizmet kalitesini daha da arttırmak istiyoruz. Şehrimizde bulunan tüm haneler özel eğitimli ve tek tip kıyafetli personel tarafından tek tek ziyaret ediliyor.” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,“ Vatandaşlarımızın belediye hizmetleri ile ilgili memnuniyetleri, beklentileri ve şikâyetleri detaylı bir şekilde tespit ediliyor. Buradan çıkan sonuçlar dijital ortamda haritalar üzerinde işleniyor ve hizmetlerimize pozitif katkı sağlıyor” şeklinde konuştu. Vatandaşlar ise ,”biz belediyeye gitmek yerine belediye bize geliyor. Gönül rahatlığı ile şikâyet ve temennilerimizi söylüyoruz “şeklinde görüş beyan ettiler.

1 (4) 1 (5) 1 (6)

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor
Sonraki İçerik“Anayasa Tuzağı’na Hayır” Paneli Büyük İlgi Gördü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.