BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden 32 kişilik öğrenci grubu, sınıf öğretmenleri Erkan ARPACI ile Özlem KÖKLÜ, Müdür Yardımcısı Ercüment KÖKLÜ ve Okul Müdürü Mustafa UÇAN ile birlikte Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN’ı ziyaret ettiler.

Konferans Salonunda yapılan kabulde, öğrencilere İlçe Kaymakamı Abdulaziz AYDIN’ı tanıtan Okul Müdürü Mustafa UÇAN, 4.sınıf öğrencilerinin müfredatlarında yer alan “Yerel Yönetimler” konulu ödevleri münasebeti ile ilgili ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Sayın Kaymakamımızın değerli vakitlerini öğrencilere ayırması dolayısı ile teşekkürlerini ifade etti.

Kaymakam AYDIN da; öncelikle kendisini tanıtarak, mülki idare amirlerinin yetişme süreçlerini ve sorumlulukları noktasında genel bilgilendirme bir yapmasının akabinde öğrencilerin hazırlamış olduğu soruları tek tek cevaplandırmaya çalıştı. Öğrencilerin; ne zaman, nasıl kaymakam olduğunu, meslekte kendisini zorlayan konuların olup olmadığını, kaymakamın görevlerini, Vali’ye karşı sorumluluğunu, görev süresini, görev değişikliğinin nasıl olduğunu, Kaymakam olarak özellikle üzerinde çalışılan konuların neler olduğu, Belen için hedeflerini, atanma usullerini, Kaymakamla Belediye başkanı arasındaki farkın ne olduğu gibi sorularını cevaplandırdı.

Ziyaret, Kaymakam AYDIN’ın öğrenciler için hazırlatmış olduğu hediye çantalarının dağıtımı ile sona erdi.

belen

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.