Spor Camiasını Üzen 2 Kaza

Hatay Spor Camiasının renkli simalarından Bölgemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Can Güven ile spor adamlarından Ömer Baysal, Dörtyol’da geçirdikleri kazada yaralandılar.
Adana’dan İskenderun’a gelirken Dörtyol bölgesinde otobanda orta refüje çarpmaları sonucu meydana gelen tek taraflı kaza sonucu Can Güven ile Ömer Baysal yaralandı.

Olay yerinden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kazada yaralanan Ömer Baysal’ın durumunun ağır olduğu Tarsus Devlet Hastanesine götürüldüğü, Can Güven’in ise İskenderun Devlet Hastanesin’ de tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza geçiren Spor adamlarından Ömer Baysal’a geçmiş olsun ziyarete gitmeye çalışan Belen Belediye Spor’un Genel kaptanı Tarık Özdemir ile Mehmet Türk’te Adana civarında geçirdikleri kazada yaralandılar. Adana da hastaneye kaldırılan iki isminde tedavi altında olduğu öğrenildi.Her iki spor adamlarının durumları iyi olduğu gelen haberler arasında.

iskenderunhaber

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.