İskenderun’da İçmesuyu Atağı Sürüyor

Yüksek kesimlerde bulunan içmesuyu kaynaklarını vatandaşlara iletmek için yoğun bir çaba sarf eden Genel Müdürlük, İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki ve Kaledibi mahallelerinde bulunan meskenlerin su ihtiyacını karşılamak için zor arazi şartlarında çalışma başlattı.

İskenderun ilçesi Kaledibi Mahallesi Ecevit Sokak’ta bulunan evlerin içmesuyu sorununu gidermek adına proje geliştiren İdare, Bedirik su kaynağından dağıtım deposuna toplamda 1 km yapılacak olan içmesuyu isale hattının 400 metresinin tamamlandığını ve çalışmanın devam ettiğini bildirdi.

Anında yapılan müdahalelerin vatandaşları önemli derecede rahata kavuşturduğuna dikkat çeken HATSU, yoğun yağışlar sırasında dağlık bölgelerde ki içmesuyu hattında oluşan arızalara anında müdahale etmek için Kurşunlu su deposu ile Değirmendere su kaynağı arasında ki kapanan 15’km’lik yol güzergâhında çalışma yapıldığını da belirtti.

İSKENDERUN’DA İÇMESUYU ATAĞI SÜRÜYOR (1) İSKENDERUN’DA İÇMESUYU ATAĞI SÜRÜYOR (4) İSKENDERUN’DA İÇMESUYU ATAĞI SÜRÜYOR (6)

Önceki İçerikSevginiz gücümüzdür
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Mayıs Ayı Son Toplantısını Gerçekleştirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.