Arsuz Karahüseyinli Mahallesi’nde Eğitim Gören Miniklere Hediyeleri Dağıtıldı

Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar, Arsuz Karahüseyinli Mahallesi Akkent Defne İlkokulu- Ortaokulu’nda HATSU Bölge Müdürü Cahit Aycan, Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanının katılımıyla miniklerin hayal gücünü geliştiren boyama kitapları ve sağlıklı bireyler olması noktasında gündelik alışkanlığının olmazsa olmazı diş fırçası ve diş macunu hediye etti.
BÖLGENİN 14 YILLIK SU SORUNUNU ÇÖZEN HBB VE HATSU’YA TEŞEKKÜR
HATSU Bölge Müdürü Aycan ile okul idaresinin sunulan hizmetler konusunda istişarelerde bulunularak yapılan dağıtım etkinliğinde, HBB’nin kapsamlı çalışmalarının yanı sıra, HATSU olarak bölgenin 14 yıllık müzmin sorunu olarak göze çarpan temiz su probleminin çözümü noktasında yeni şebeke hattı döşendiği ifade edildi.
HBB’NİN EĞİTİME DESTEK ÇALIŞMALARI 15 İLÇE GENELİNDE DEVAM EDECEK
Başkan Savaş’ın öncülüğünde boyama kitaplarını, diş macunları ile diş fırçalarını teslim alan minikler, yapılan desteğe teşekkür ederken, çok sevdikleri hediyeleri teslim almanın mutluluğunu yaşadılar.
Hatay’ın her noktasında eğitime verdiği büyük önemi icraatlarıyla yansıtan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, 15 ilçede eğitim kurumlarına ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek vermeye ara vermeden devam edecek.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3)

Önceki İçerikMustafa Kemal Mahallesi Parçalanan Kanallar Yenilendi
Sonraki İçerikYol çalışmasından memnun kalan sanayi esnafından pankartlı teşekkür
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.