İskenderun Belediyesi Meclisi Toplandı

İskenderun Belediyesi Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Başkanlığında toplandı.
Düzenlenen toplantı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklama belediye olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek,” Bu vesile ise Dünya Basın Özgürlüğü gününü, Miraç Kandilini kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu vatan için canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.
Belediyenin 2015 yılı içerisinde yaptığı faaliyetlerin Sayıştay tarafından denetlendiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Denetlemeler temiz çıktı. Belediye olarak şeffaf bir şekilde çalışıyoruz. Kimin elinde ne varsa gitsin gerekli yerlere başvursun. Bizim alnımız ak. Yaptığımız işler ortada. Bizim tek amacımız halka hizmet başka bir işimiz yok. Bu memleket hepimizin. Gelin hep birlikte şu memlekete hizmet edelim.” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

G Ü N D E M:
Belediyemizin 2015 Yılı Kesin Hesabının Meclisce görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile
Şevre Mıntıkası 952 ada 17 parsel, 960 ada 7 parsel ve 950 ada 4 nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile,
1. Mıntıka 1636 nolu parsele yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi,oy birliği
Belediye Lojmanlar bölgesinde Turkcell kullanıcıları tarafından çekim sorununun yaşanması nedeni ile Sahil Atatürk Bulvarı üzerindeki Şehitler Anıtı Parkı (Bayraklı Park) yanında bulunan aydınlatma direğine mini istasyon kurulabilmesi için Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’ye söz konusu direğin bedeli mukabilinde 3 yıllığına kiralanması ve alınacak bedelin Encümence belirlenmesi hususunda Encümene yetki verilmesi hakkındaki Park Bahçe Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile ilgili komisyonlara sevk edildi.

2

Önceki İçerikArsuz’a itfaiye karakolu kuruluyor
Sonraki İçerikNamık Kemal Ortaokulu’ndan Bir İlk
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.