ÇAĞALAYAN Alabalık Tesislerinde Lezzet ve Huzur var

Yaz aylarında insanlar, aileleri ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirebilecekleri yeşil, sulak ve huzurlu bir mekan aramanın telaşına düşerken, İskenderun Suçıkağı (Sakıt) Köyünde yeşillerin arasında derelerden akan suların her iki yakasını gönül köprüsü ile birleştiren, yolları parke ile döşeyen, çevreyi kollayan, insanların ibadetlerini yerine getirebilecekleri mekanı da hazırlayan Çağlayan Alabalık Tesisleri bu günlere yoğun günler yaşıyor.

İskenderun şehir merkezinden tesislere 15 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabilen insanlar, uzağa gitmeden, hem yakıttan hem zamandan tasarruf ederek hafta sonunu geçirmenin keyfini çıkartıyorlar. Ağaçların gölgesinde kuş ve su sesi ile yoğun bir haftanın yorgunluğunu Üzerlerinden atmak isteyen ailelerin tercih ettiği yerlerin başında gelen Çağlayan Alabalık Tesislerinde yöresel kahvaltılar ve yemekler, hanımların maharetli elleri ile son derece hijyenik bir ortamda müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Tesislerde Canlı Alabalık çeşitleri, Et, Tavuk ızgara ve kebapların yanı sıra Hatay’ın meşhur mezeleri de sofralarda yerini alıyor. Çağlayan Alabalık Tesisi işletmecisi Bestami DİK ise, “Önce insana hizmet anlayışı ile halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. İnsanlarımız burada yeme içmenin yanı sıra aileleri ile birlikte rahat ve huzurlu bir ortamda günlerini geçiriyorlar. Sıcak ve nemli olan İskenderun’da halkımız şehir stresinden uzaklaşarak geldikleri tesislerimizde serin ve temiz bir ortamda bulunmanın da tadını çıkartıyorlar” dedi.ÇAĞLAYAN HABERİİİ (2) ÇAĞLAYAN HABERİİİ (3) ÇAĞLAYAN HABERİİİ (4) ÇAĞLAYAN HABERİİİ (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.