Belediyenin U19 Takımı Türkiye Finallerine Gidiyor

İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U19 takımı 5 Mayıs’ta Gaziantep’te yapılacak Türkiye finallerine gidiyor.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Antrenör Mehmet Kurt ,”5 Mayıs’ta Antep’te oynanacak olan U19 Türkiye şampiyonası finallerinde tüm futbolcularıma güveniyorum başarılı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın ilçemiz İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere her zaman destek olan Kulüp Başkanımıza Yöneticilerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Futbolcular ise yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek ,” İnşallah finallerden başarı ile döneceğiz. Gruplarda güzel maçlar yaptık. Allaha çok şükür gruptan başarılı bir şekilde çıktık. Şimdi ise final müsabakalarına gidiyoruz. İnşallah bu final maçalarını da elimizden gelen çabayı gösterip İskenderun’a şampiyonlukla dönmeyi hedefliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, ”Türkiye Finallerine giden U19 takımıza başarılar diliyorum. Takımıza güveniyoruz. Bu başarıda emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

13120898_10207322745519419_751927680_o

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.