AB Bakanı Bozkır Hatay’da Sivil Toplum Kuruluşları ile Bir Araya Geldi

vrupa Birliği Bakanlığı sivil toplum kuruluşlarının Avrupa Birliği sürecine katılım ve katkılarını sağlamak ve Türkiye’de sivil toplumun güçlenmesine vesile olmak amacıyla düzenlenen toplantıya Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır’ın yanı sıra Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Turgay Aras, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Bakanlık temsilcileri, kurum müdürleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Hatay’a bir kere gelenin bin kere gelmek istediğinin rivayet edildiğini belirten Bakan Bozkır, ‘’Gerçekten bu güzel şehre gelen hep gelmek istiyor. Benim için de aynı durum söz konusu. İnsan burada kendini huzurda hissediyor. Bu bölge, dünyanın en güzel cennet mekanlarından birisi. Dolayısı ile burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum.’’ dedi.

06 12

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.