Başkan Culha her yerde

Başkan Culha’dan yoğun mesai

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Akçalı Mahallesi Çamçiftlik Karayolu Bağlantı Yolu’nda başlayan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek, teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Arsuz için gerçekleştirdiği sıcak asfalt ihalesi kapsamında Çamçiftlik’te başlayan çalışmaların yanısıra, aynı yol üzerinde bulunan ve yeni yola alternatif geçiş yolu olarak düşünülen Çetillik Mahallesi’nde de belediye tarafından gerçekleştirilen yol çalışmasını denetleyen Başkan Culha, son olarak da Arsuz merkezinde bulunun Dr. Füsun Sayek Parkı’ndaki modernizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Culha her yerde..
Akçalı Mahallesi Çamçiftlik mevki ile Çetillik yolunu birbirine bağlayan ve karayoluna yeni alternatif geçiş yolu oluşturan yeni yolun 12 metre genişliğinde ve 2,5 kilometre uzunluğunda olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, yolun tamamlanmasıyla yoğun olarak kullanılan, can ve mal kaybına neden olan karayolunun önemli ölçüde rahatlayacağını dile getirdi.
Dr. Füsun Sayek Parkı’nı modern ve kullanışlı hale getirerek halkın kullanımına açmak için başlayan çalışmaları Başkan Yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile birlikte inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, öncelikli olarak yol seviyesine göre düşük bir kotta bulunan alana toprak dolgusu yapıldığını belirterek, yeşil alanı, yürüyüş yolu, oyun grupları ile tamamlandığında yeni bir görünüme kavuşacak olan parkta halkın yaz mevsiminde gönül rahatlığıyla dinlenme fırsatı bulacağını ifade etti. Park çalışmasını incelerken bir kahvehaneye de giren Başkan Culha’ya vatandaşlar da hem hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, hem de vefat eden abisi dolayısıyla başsağlığı dileklerinde bulundu.

arsuz esnafı (3) Dr. Füsun Sayek Parkı (1)

Önceki İçerikBaşkan Vurucu, Şeref Göktaş’ın talebini yerine getirdi
Sonraki İçerikBaşkanın Makam Aracına Zarar Veren Şahıs Yakalandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.