Başkan Savaş, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Savaş mesajında, “Eğitim ve öğretim bir ülkenin geleceğine yön veren en önemli dinamiklerdir. Ülkemizi umut dolu yarınlara emin adımlarla taşıyacak olanlarsa çok değerli öğrencilerimizdir. Yeni nesillerimizin sorumluluk bilinciyle yetişmesi ve okuyan, araştıran sorgulayan, kendine güvenen, bilginin değerinin farkında olan bireyler olması en büyük temennimizdir.
Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın büyük emeklerle ve azimle hazırlandıkları TEOG’da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde ve ülkemizin geleceğinin inşasında emeği geçen değerli velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
SINAV ESNASINDA SESSİZLİĞİN SAĞLANMASI HUSUSUNDA DUYARLILIĞA DAVET
Başkan Savaş son olarak, tüm hemşehrilerini 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar esnasında öğrencilerin konsantrasyonunun bozulmaması için sessiz bir ortam sağlamaya davet etti.

13090177_1589462464678052_926022127_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.