Başkan Seyfi Dingil’den, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Seyfi Dingil, mesajında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1920 yılında kurulmasının onuruna, sadece ülkemiz çocuklarına değil, bütün dünya çocuklarına da ithaf edilen ve kutlanan milli bayramlardan biri olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil mesajında şunları kaydetti: “23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve dolayısıyla halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olmasının ilk günü olması nedeniyle ‘Ulusal Egemenlik’ açısından da önemli bir anlam taşır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. Bu alanda hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine armağan edilmiş değeri büyük bir mirastır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL

Önceki İçerikHaftasonu Arsuz, İskenderun ve Belen’de Elektrik Kesintisi Olacak
Sonraki İçerikBelen Müftülüğü’nce Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.