Polis teşkilatı ve Protokol Esnaf yemeğinde buluştu

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 171. Yıl dönümü nedeniyle İskenderun Esnaf Odaları tarafından protokole ve Emniyet Teşkilatına yemek verildi. İskenderun’da örnek birliktelik oluşturan Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, “Allah Devletimizi milletimizi korusun, birliğimizi bozmasın, Emniyetimiz bizim göz bebeğimiz.Devlet ile millet el ele bu gün buradayız. Polis Teşkilatımızın 171. Yıl dönümü nedeniyle bir araya geldik. Bu yemeğin amacı zor süreçten geçtiğimiz şu günlerde ayakta olduğumuz, bir olduğumuzu göstermek için bu gün buradayız” dedi.
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ise, “Emniyet Teşkilatımızla ne kadar gurur duysak azdır. Hakikaten tüm emniyet teşkilatımız halkımızın huzur ve güvenliği noktasında öz verili ile çalışıyorlar. Bu vesile ile tüm emniyet Teşkilatımızın yıl dönümünü kutluyorum” dedi.
Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz de “Esnaf odalarımız bu akşam emniyet teşkilatımız için düzenlemiş olduğu bu nazik davete katılmaktan dolayı onur duyuyorum: Bu vesile ile emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü de kutluyorum” dedi.
Yelken Kulübünde gerçekleştirilen yemekli toplantıda, Esnaf Odaları tarafından emniyet mensupları için yaptırılan Özel Yaş pasta da kesildi. Esnaf Oda Başkanları Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıl dönümünü protokol ile birlikte kutlamanın onurunu yaşadılar. İskenderun Esnaf Odaları tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Jandarma Komutanı, Kamil Türkdönmez, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, M.Ali Bulut, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

polis teşkilatı ek-2 POLİS TEŞKİLATINA ESN.OD (7)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.