Belen Kadın Toplum Merkezi’nde Sertifika Töreni

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen ve Belen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen “Belen Kadın Toplum Merkezi” projesinin; Dekoratif Ahşap Süsleme, Filografi ve 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kurslarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Sertifika töreni Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU ve eşi Yüksel VURUCU, Hatay Valiliği SODES Yetkilileri Mehmet KOCA, Cemil ŞEKERCİ ve Ali Onur PEHLİVAN’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaymakam AYDIN’ın beraberinde misafirleri ile sergiyi gezmesiyle başlayan program, Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM’in konuşmasını müteakip, sertifikaların kursiyerlere teslimi ile sona erdi. Proje Koordinatörü SEVİM konuşmasında; 12 ay sürecek olan projenin 8.ayında olduklarını belirterek eğitimleri biten kurslar hakkında bilgi verdi. Merkezde “Dekoratif Tablo Yapımı” kursunun devam ettiğini ve “Ahşap Yakma” ve “Step-Aerobik” kurslarının da yakın zamanda açılacağını belirterek, Proje kapsamında kursiyerlere kurslar harici kitap okuma, sergi, gezi ve konferans gibi farklı alanlarda faaliyetlerin de yapılacağı bilgisini verdi.

belen (2) belen (3) belen (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.