İskenderun E-91 yoluna 2.alternatif yeni yol Yapılıyor

İSKENDERUN BELEDİYESİ E-91 YOLUNA 2.ALTERNATİF YOL YAPIYOR

İnsan ve proje odaklı hizmetleri, sürekli yenilikleriyle dikkat çeken İskenderun Belediyesi ulaşımın kalitesini, hızını ve güvenliğini artırmak için yolları yenilemenin yanında yeni ve alternatif yollar da yapıyor. Yol ve ulaşım hizmetlerinin şehir hayatını kolaylaştırıp, yaşanabilir kıldığını vurgulayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Büyüyen, gelişen ve genişleyen İskenderun’u daha modern hale getirmek için çalışıyoruz. Bir yere gitmek ve hizmet götürmek için önce yola ihtiyacınız vardır. Biz de buralardaki imar planında yer alan yolları açıyor, yeni konuta vatandaş taşınınca asfalt kaplıyoruz. Bunun için ulaşımı; güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, trafiği rahatlatmak için yeni yollar yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

E-91 YOLUNA 2.ALTERNATİF YOL

Başkan Seyfi Dingil, şu anda E-91 yoluna 2.alternatif yeni yol yaptıklarını belirterek,”Modern Evlerin ağır bakımın oradan başlayacak olan yeni yol, Yunus Emre mahallesinde geçerek ziraat bahçesinin altından otogara bağlanacak. Bu şekilde trafik rahatlayacak. Herkesin hayatını kolaylaştırmak, yaşanabilir mekânlar sunmak; yeni yerleşim birimlerinin ulaşımını kolaylaştırmak için yeni yollar açıyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

3 5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.