Başkan Seyfi Dingil Alanlarını İnceledi

İskenderun Belediyesi, vatandaşların dinlendiği, çocukların gönlünce eğleneceği park alanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçedeki park alanlarında inceleme yaptı. Havuzlu çarşı arkasındaki yapılmakta olan park alanında Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek,” Vatandaşların yeşil dokunun tadını çıkarıp, dinlenebilmesi için ekiplerimiz durmadan çalışıyor. Bizlerde belirli aralıklarla sahada mahalle mahalle incelemelerde bulunarak, var olan eksikliklerin giderilmesi, yeni planlanan çalışmaların hızla hayata geçmesi için çalışıyoruz.”dedi. Havuzlu çarşının arka kısmına yeni bir park alanın yapılmakta olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem veriyoruz. Var olan yeşil alanlarımızın, parklarımızın düzenlenmesinden yeni park alanlarımızın planlanmasına, çocuk oyun gruplarından spor aletlerine kadar, ihtiyaç olan ne varsa bu hizmeti tam olarak vermek için çalışıyoruz. Amaç vatandaşımızın mutluluğu ise en ince detayına kadar düşünmek, planlamak zorundayız. “şeklinde konuştu.

1 (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.