Orman Ve Su İşleri Bakanlığından İskenderun Belediyesine Fidan Desteği

İskenderun Belediyesinin kent genelinde yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarına Orman ve Su İşleri Bakanlığından fidan desteği geldi. Konu hakkında açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orman ve Su İşleri Bakanlığından belediyeye yaklaşık 30 bin fidan desteği geldiğini söyledi.

Çevreye her zaman büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Orman Bakanlığından gelen bu fidanları ilçe genelinde yeşil alanlar ile mahallelerdeki parklara dikerek İskenderun’un yeşil dokusunu artırmaya çalışıyoruz. Bu güzelliğin korunması ve artırılmasına yönelik Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yürüttüğümüz çalışmalar aralıksız devam etmektedir. “dedi. Başkan Seyfi Dingil, fidan desteğinde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na da teşekkür ederek,” Fidanlar arasında Sahil Çamı, Oya, Akasya, defne gibi birçok fidan bulunuyor. Bu fidanlardan ayrıca ihtiyacı olan okullara, kurumlara vereceğiz.” şeklinde görüş beyan etti.

1 (3)

Önceki İçerikİskenderun’da Gümrük Laboratuvarı Müjdesi
Sonraki İçerikİmam Hatip Öğrencilerinin Kutlu Doğum Haftası Etkinliği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.