İskenderun’da Gümrük Laboratuvarı Müjdesi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil imza öncesi yaptığı açıklamada, İskenderun’u bölgenin ticaret merkezi yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek,”Sarıseki Mahallesinde bulunan Belediye hizmet binasını gümrük laboratuvarı olarak Bölge Müdürlüğüne ücretsiz tahsis ettik. Önceden iş Dünyası gümrük ile ilgili bir işlem için Mersin’e gitmek zorunda kalıyordu. Şimdi burada işlemlerini yapabilecekler. Sanayici, iş adamı, ihracatçılar için, İskenderun’un geleceği için çok önemli bir adım. Şehrin ticari yaşamına yarar getirecektir. Bu kararımız özellikle iş dünyasına önemli bir avantaj sağlayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret ve Gümrük Müdürü Adnan Korkmaz ise İskenderun’un önemli bir ticaret merkezi olduğunu belirterek,” İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Böylesine önemli bir hizmete verdiği katkılardan dolayı. Daha önceleri gümrük tahlilleri için Mersin’e gitmek zorunda kalan iş dünyası artık İskenderun içerisinde bu işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler.” şeklinde konuştu.Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.