Barış Parkı Görkemli Bir Törenle Açıldı

İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılan barış düzenlenen törenle açıldı.
Parkın açılış törenine TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen törenin açılış konuşmasını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek ,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Büyük projeleri İskenderun’da hayata geçirdik. Şehrin dört biryanında çalışmalarımız sürüyor. Kentteki yeşil alan miktarını arttırıyoruz. Bu parklar bu alanlar kentin yeni yaşam alanları. Buna benzer birçok yeni yaşam alanını ilerleyen günlerde hayata geçirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vekilimizle, hükümetimizle daha birçok başarılı işlere imza atacağız. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise, halka hizmet adına görev yaptıklarını belirterek parkın yapılmasında emeği geçenleri kutladı.
TBMM İdare Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise yaptığı konuşmada halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, ”Belediyemizi yapmış olduğu bu anlamlı hizmetten dolayı kutluyorum. Elbirliği ile bu güzel İskenderun’umuzu daha ileriye hep birlikte götüreceğiz.” şeklinde konuştu.
Daha sonra İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan açılış duası yaparak parkın hayırlı uğurlu olmasını diledi.barış parkı (1) barış parkı (2)

Önceki İçerikİste Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğrencileri Romanya’da
Sonraki İçerikİdareciler Toplumun Aynasıdır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.