Osmaniye Bahçeli Konutları canlı yayında

Canlı yayında “Osmaniye Bahçeli Konutları”

Özçeller Grup tarafından Osmaniye’de inşa edilen Bahçeli Konutları hızla yükseliyor. Yönetim kararıyla şantiye alanına yerleştirilen ip kameralar ile internetten inşaatı canlı olarak izlemek de mümkün. İnşaatın her aşamasını Özçeller Grup Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Çelebi yakından takip ediyor.

ozcellel2r ozcellelr
Genç jenerasyonun başarılı isimlerinden İlyas Çelebi, konuyla ilgili olarak “Yeni Nesil Konut, Yeni Nesil Hayat sloganı ile inşa edilen konutlarımızda özgün mimari anlayışı, uyumlu iç tasarımı ile yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Osmaniye’de inşa edilen Bahçeli Konutları projemizde şantiye alanındaki güvenlik kameralarını internetten canlı yayına aktardık. Böylece konutlarımızın inşasındaki her aşamayı şeffaf bir şekilde izleme imkanı sunduk. Bahçeli Konutları inşaatımızı günün her saati www.ozceller.com ve www.ozceller.com.tr adlı internet sitemizden canlı yayın sekmesine tıklayarak izleyebilirsiniz. Özgün mimari anlayışı, uyumlu iç tasarımı ve sosyal alanları ile yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.