Codebreakin İle Parmaklıklar Ardında Kaçmak için 60 Dakika süreniz var

Takım arkadaşlarınız ile şifre ve ipuçlarını çözerek bu hapishaneden çıkın, en hızlı ekip olun!

Parmaklıklar Ardında Kaçmak için 60 Dakika süreniz var

Türkiye’deki gençlerin yeni gözdesi “Hapishaneden kaçış Oyunları” oldu.

Son zamanlarda Türkiye’yi de etkisi altına alan oyun konsepti, karanlık bir ortamda oynanması ve gerilim dolu olması nedeniyle özellikle günlük hayatlarına heyecan katmak isteyen gençlerden büyük ilgi görüyor.

Bir grup arkadaşın, belirli bir konseptle dizayn edilmiş bir hapishaneye kilitlenip, içerideki şifreleri çözerek bir saat içinde anahtarı bulup kronometreyi durdurup dışarı çıkması esasına dayanıyor.

Oyun severlerin zekalarını en iyi şekilde kullanmaları ve matematiksel düşünme ile ipuçlarına yaklaşmaları, bu odadan çıkmak için önemli bir avantaj sağlıyor.

GENÇLER, GERİLİM VE HEYECAN İÇİN GELİYOR

2-5 kişilik arkadaş oyun oynayabiliyor. Ancak oyundan daha çok zevk alabilmek için en az 3 kişi gelinmesi tavsiye ediliyor. Gençler, aileler ve ekip ruhunu canlandırmak isteyen şirketlere hitap eden bu oyuna katılanlar ise hayatlarına heyecan ve gerilim katmak için geldiklerini söylüyor. Oyun sonunda kazananlar, “Başardık”, ”Kaçtık Hayye”,  yazısıyla fotoğraf çektirirken kaybedenlerin payına ise “Yakalandık” yazısıyla çektirilen fotoğraf düşüyor.codebreakin (5)“İskenderun’da İlk”

Codebreakin Hapishaneden kaçış oyunu, görsel ve zihinsel hafızaya dayalı bir oyun. Ürkütücü, korkutucu herhangi bir öğe yok. Çok eğlenceli bir oyun. Genelde gençler rağbet gösteriyor.

Oyun hakkında kısa bir bilgi de veren Codebreakin yetkilileri ekip üyelerinin yardımlaşarak şifreleri çözmeleri gerektiği ve en sonunda 60 dakikalık süre dolmadan kronometreyi kapatmaları gerektiğini söyledi.

HER ODADA KAMERA

Ekip üyeleri loş bir ortamda evin içerisinde şifreleri toplamaya çalışırken, bir moderatör de kontrol odasında gece görüşlü kameralarla oyuncuları izliyor. Odalarda bulunan mikrofonlu kameralar ve ses düzeni sayesinde ekip üyeleri ve moderatör iletişim kurabiliyor.

Kaçış oyunu nedir?

Hiç bir sabah hapishanede uyanmaktan korktunuz mu? Üstelik masum olduğunuz halde? İskenderun’un ilk gerçek zamanlı kaçış oyunu Codebreakin‘ Firar, bir saat boyunca size unutamayacağınız bir eğlence vadediyor. Takım arkadaşlarınız ile şifre ve ipuçlarını çözerek evden çıkın, en hızlı ekip olun!

Senaryo

Suçsuz yere uzun yıllar yattığın hapishanede bir gün, yıllar önce oradan kaçabilen bir mahkumun gizlediği notları bulursun. Artık sana kimin yardim edeceğini biliyorsun! Sabırla suçsuz olduğuna ikna etmeye uğraştığın bu kişi sonunda sana inanır ve yardım etmeye karar verir. Onun bıraktığı ipuçlarını bul, şifreleri çöz ve kilitli kapıları birer birer açarak o mahkumun izinden sen de özgürlüğüne ilerle!

Kurallar

En az 2 en fazla 5 kişilik ekiplerle oynanır.

Ekipler oyun saatinden 5 dakika önce oyun alanında olmalıdırlar.

codebreakin (1)Sürpriz yapmak istersem?

Doğum günü, evlenme teklifi vb gibi özel günlerinizde bizimle önceden iletişime geçerseniz oyun alanını sürprizinize uygun şekilde düzenleyebiliriz

Adres: Ziya Gökalp adresi No :40 Sun Pazajı Zemin Kat

Telefon : 0 541 699 40 35

Facebook :www.facebook.com/codebreakin

Web : www.codebreakin.com

codebreakin (8) codebreakin (7) codebreakin (9) codebreakin (2) codebreakin (3) codebreakin (4) codebreakin (6) codebreakin (10) codebreakin (11)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.