Arsuz’da değişim her alanda kendini hissettiriyor

Kent Meydanı, çekim merkezi olacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın turizm başta olmak üzere, her alanda ilçenin imajını değiştirecek projelerinden biri olan ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihale tarihi açıklandı. Eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin modern yüzünü yansıtacak olan meydan projesinin 28 Nisan’da ihalesinin yapılacağını belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, vatandaşların rahat nefes alabilecekleri bir mekân olmasının yanısıra, her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği Kent Meydanı Projesi ile kentin önemli bir eksiğinin giderileceğini ifade etti.
Toplumun her kesimine hitap edecek olan Kent Meydanı Projesi’nin şehrin kimliğine katkı sunacağını da anlatan Başkan Nazım Culha, “İçerisinde Atatürk Anıt Alanı’nın, oturma banklarının, yeşil alanın, otoparkın ve kafetaryanın bulunduğu, resmi törenlerin dışında konser ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği, diğer zamanlarda da toplanıp halkın hoşça vakit geçirebileceği yaklaşık 5000 metrekarelik meydan projemiz için ihale süreci başlamıştır. Yapılacak olan bu meydanın sahil yürüyüş yolu ile bağlantısını sağlamak ve halkı denizle buluşturabilmek amacıyla T.C.D.D. arazisi içerisindeki piknik alanının kiralanarak halkın kullanımına açılması için de yaptığımız girişimler devam etmektedir” derken, üzerinde önemle durduğu projenin Arsuz’un çekim merkezi olacağını vurguladı.

ARSUZ KENT MEYDANI PROJESİ (1) ARSUZ KENT MEYDANI PROJESİ (2) ARSUZ KENT MEYDANI PROJESİ (3) ARSUZ KENT MEYDANI PROJESİ (5) ARSUZ KENT MEYDANI PROJESİ (6)

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.