Vali Topaca Şehitlerimizin Ailelerini Ziyaret Etti

Ziyarette şehidimizin annesi ve eşi ile görüşen Vali Topaca, devlet olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını, şehidimizin ailesini kendi ailesi saydıklarını ifade etti ve her ne konuda olursa olsun bir sıkıntılarının olması halinde devlet kapılarının ardına kadar açık olduğunu vurguladı.

Antakya’daki ziyarette Vali Topaca ve eşi Sevim Topaca Hanımefendi’ye Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya eşlik etti.

Buradaki ziyaretin ardından Reyhanlı’ya geçen Vali Topaca, Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde, 06 Nisan 2016 günü bölücü terör örgütü mensupları tarafından otomobiline açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Sait Çelik’in ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelerek onlara sabır ve baş sağlığı diledi.

Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından şehidimizin ailesiyle sohbet eden Sayın Topaca: “Devlet ve millet olarak bizler sizlerin hizmetinizdeyiz. Sizin dertleriniz bizim derdimizdir. Çekinmeyin, ne sıkıntınız olursa bize iletin. Asla yalnız değilsiniz. Devletin şefkat elinin her daim omuzlarınızda olduğunu bilmenizi isterim.” şeklinde konuştu.

Buradaki ziyarette ise Sayın Topaca’ya Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Cilvegözü Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi eşlik etti.

04

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.