Dere Yataklarını Temizleniyor

Sivrisinek başta olmak üzere, zararlı böceklerin üremesini engellemek amacı ile İskenderun Belediyesi tarafından cadde ve sokakların haricinde dere yatakları da gün aşırı ilaçlanıyor. İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri Denizciler Mahallesinde Azganlık Dere Yatağında ve fabrikalar bölgesi ile arıtma tesisinde mist bloower cihazı ile larva mücadelesi çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İskenderun Belediyesi ekiplerince periyodik olarak yapılan çalışmalar ile dere yatakları, sazlıklar, akarsular ve durgun sularda program çerçevesinde ilaçlama yapılmakta olup ilaçlamalar yaz mevsimi sonuna kadar devam edecek. Yapılan açıklamada ilçe merkezi ve çevresindeki sulak alanlarda, kanalizasyon sistemi, dere yatakları alanlarında önleyici önlem olarak biyolojik ve kimyasal larvasitler kullanılarak ilaçlama çalışmaları yaz boyunca sürdürülecek.

dere (1) dere (2) dere (3)

Önceki İçerikYaşamın Her Karesinde Var Olacağız
Sonraki İçerikArsuz 2. Bahar Şenliklerinde Ücretsiz sağlık Muayenesi Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.