Arsuz 2. Bahar Şenliklerinde Ücretsiz sağlık Muayenesi Gerçekleşti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2. Bahar Şenlikleri kapsamında Karaağaç Hizmet Binası’nda Özel Gelişim Hastanesi, Arsuz Belediye Hizmet Binası’nda ise Özel Palmiye Hastanesi tarafından halka ücretsiz sağlık muayenelerini gerçekleştiren doktorları yalnız bırakmadı.

Ambulans, özel güvenlik, hemşire, enjeksiyon odası, muayene odaları ve gerekli tüm araç – gereçlerin bulundurulmasıyla Arsuz Belediyesi Hizmet Binası ile Karaağaç Hizmet Binası’nın bir günlüğüne adeta küçük bir hastaneye dönüştüğü etkinliğe yoğun ilgi gösteren Arsuz Halkı, Göz Hastalıkları, Dâhiliye, Çocuk Hastalıkları ve Genel Cerrahi alanlarında uzman doktorlar tarafından ücretsiz muayene olma fırsatı yakaladı.

Doktorların kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Nazım Culha, sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sunan ve sağlık testleri ve ücretsiz muayene etkinliğine destek veren başta Özel Gelişim Hastanesi ve Özel Palmiye Hastanesi yönetimleri olmak üzere Gelişim Hastanesi doktorlarından Dahiliye Uzmanları Ender Çolakoğlu ile Muazzez Caymaz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Faruk Sülün, Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahi Uzmanı Genel Cerrah Cavit Göktaş ile Özel Palmiye Hastanesi doktorlarından Kardiyoloji – İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Habbaş Fırıncıoğulları, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Necmettin Mirioğlu ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Jale Yıldız üzere tüm sağlık ekiplerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Şeker ve tansiyon ölçümünün de yapıldığı sağlık muayenelerinde, “En büyük zenginliğimiz sağlığımız” diyerek sağlığın önemine dikkat çeken Başkan Culha, herkese sağlığına dikkat etmesi gerektiği vurgusu yapmayı da ihmal etmedi.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği sağlık muayenelerinde vatandaşlar da kendilerine böyle bir imkân sunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

3 dere (2) IMG_4418

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.