Safir Moda Evi 2016 Koleksiyonundan Gözünüzü Alamayacaksınız

Masal gibi başlayan aşklara yakışır tasarımlarla, hem prenses gibi görünmek hem de asaleti elden bırakmak istemiyorsanız, detayların içinde kaybolmaktansa onlarla birlikte ışıldamayı istiyorsanız Safir Moda Evi 2016 koleksiyonundan gözünüzü alamayacaksınız.

Safir Moda Evi 2016 Koleksiyonunda hayallerdeki gelinliğin vazgeçilmez detayı dantele eklenen küçük dokunuşlarla hem sade, hem de büyüleyici özelliğini görüneceksiniz.

Safir Moda Evi 2016 koleksiyonunda istediğiniz modelde gelinliğe sahip olabileceğiniz gibi, ihtiyacınız olan her aksesuara da yorulmadan ulaşabilirsiniz.

2016 İlkbahar-Yaz trendlerini değerlendiren fakat trend ne olursa olsun son gün sürprizlerinden kaçınılması gerektiğine vurgu yapan Safir Moda Evi sahibi Akın ve Gizem Palta, birkaç başlık halinde kusursuz görünüme kavuşmanın yollarını sizler için özetliyor.

Fiziksel özelliklerinizi ve gelinlik seçiminizi göz önünde bulundurun

Yüz şeklinin, saç uzunluğunun, gelinlik modelinin, tasarlanan organizasyonun hatta çiçek buketinin bile gelin saç ve makyajında belirleyici unsur olarak ön plana çıktığına, son dakika verilen kararların kötü sürprizlerle sonuçlanabileceğine , dekolteli gelinlik modelleri için dağınık ve düşük-dağınık topuz olarak kuaförünüze tarif edebileceğiniz saç modelleri zarif ve doğal bir görünüm yakalamanıza yardımcı olmakla birlikte saçlarınızın arasına serpiştirebileceğiniz minik bahar çiçekleri ise zarafeti en üst düzeye, ufak detaylarla taşımanıza yardımcı olabileceğini belirtiyor.

Gelinlik seçimi, duvak seçimi ve organizasyonun nasıl bir alanda olacağının önemine dikkat edilmesi gerektiğine ve düğün öncesi prova yapmanın da önemli olduğunu ,tüm gelin adaylarını kusursuz bir organizasyonun parçası olan Safir Moda Evine bekliyor.

Heyecanla beklediğiniz en özel gününüzde kendinizi ifade etmenin yollarını ararken ve düğün gününüze hazırlanırken Safir Moda Evine uğramayı unutmayın.

Adres: Ulucami caddesi No:71(Uygunlar Arçelik Karşısı)
Tel: 0 531 654 1929










İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.