İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi dayanışma kahvaltısında bir araya geldi

İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri, Okul aile birliği tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında öğretmenlerle bir araya geldi.
Yelken kulübünde geçtiğimiz hafta sonunda sabah kahvaltısında buluşan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Aile Birliğinin ev sahipliğinde velileriyle birlikte öğretmenleriyle de keyifli bir ortamda sohbet etme imkanı buldular. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından öğretmenler ve aile birliği üyeleri birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler.
Öğrenci, öğretmen ve velilerin dayanışması, kaynaşması, okul ve eğitimle ilgili sorunların konuşulması çerçevesinde bu tür sosyal etkinliklerin yararlarına değinen Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Aile birliği başkan vekili Günhan Horata; “Geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız bu tür etkinliklerle okulumuz eğitmenlerini, öğrencilerimizi ve velilerimizi bir araya getirerek, birlikte dayanışma içinde daha sağlıklı iletişimleri hedefliyoruz. Katılımdan memnunuz. Bu toplantıda bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.

IMG_4799 IMG_4806 IMG_4815

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.