Gelecek Nesillere Daha Temiz Ve Yaşanabilir Bir Çevre Bırakmak İçin

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantiya; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy katıldı.

Hatay’ın altı ilçesinin üye olduğu Katı Atık Birliğinin 2016 yılı bütçesi ve faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda, bölgesel olarak hizmet verecek düzenli depolama ve bertaraf tesisinin çalışmaları ve işleyişi ele alındı.

Çevre dostu depolama ve geri dönüşüm tesisleri ile ilkel çöp depolama yükünden kurtularak marka kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen ilimiz, vahşi çöp depolama alanlarından da kurtulmuş olacak. Bu sayede çöp sahalarında çürüyen cam, kağıt ve teneke gibi geri dönüşümü mümkün olan katı atıklar da ülkemiz ekonomisine yeniden kazandırılmış olacak.

03

Önceki İçerikSosyal Marketlerden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli
Sonraki İçerikÇıkarılan Atıklar Şaşkınlık Yarattı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.