Başkan Seyfi Dingil: Alternatif Yollar Açıyoruz

İskenderun Belediyesi, çevre düzenlemesi ve ulaşım konusundaki çalışmalarını hızla sürdürüyor. Özellikle şehrin 2.bölgesi olarak adlandırılan E-5 yolu üzerinde bulunan mahalleler arasında trafiği rahatlatmak için geniş alternatif yol yapım çalışmalarına hız veren İskenderun Belediyesi, hizmetlerinin aralıksız sürdürüyor.

Liman karşısında bulunan Ağır Bakım Fabrikalardan başlamak üzere Dumlupınar Mahallesinde ki Devlet Hastanesine uzanan yeni yol yapımı şehir içi trafiği oldukça rahatlatacak. İskenderun’da asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, alternatif yolun sıkışık trafiği rahatlatarak, kent merkezine ulaşıma soluk getireceğini söyledi.

Başkan Seyfi Dingil yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı. Gündelik hizmetlerle kaybedecek zamanlarının olmadığına dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; ”Şehir merkezinin üst kısmında yer alan mahalleler arası ulaşımda hemşerilerimizin zorlandığını, sıkıntı çektiğini biliyorum. Tabi yıllarca bu tür hizmetler yapılamamış. Trafiği rahatlatmak için başlattığımız alternatif yol çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Yolumuzun şu anda dolgu ve malzemeli bakım çalışması devam ediyor. Alternatif yol üzerinde yapılacak tüm hazırlıklarımıza başladık. E-5 yolunun yükü azaltılmış olacak. Buradan SSK Devlet Hastanesine ulaşım çok rahat olacak. Vatandaşlarımıza güzel bir çevre güzel bir yol kazandırmış oluyoruz. Yolumuz, asfaltlama işlemi gerçekleştirildiğinde, vatandaşların kullanımına sunulacak ”dedi.

134-1 134-3

Önceki İçerikİskenderun Meclisi Yoğun Gündemle Toplanıyor
Sonraki İçerikSafir Moda Evi 2016 Koleksiyonundan Gözünüzü Alamayacaksınız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.