Başkan Savaş, Vitamin Deposu Hat-Mes Araçlarını Yerinde İnceledi

HBB’nin şehrin belirli noktalarına yerleştirdiği ve çok kısa bir sürede il geneline yayılan HAT-MES araçları, vatandaşlara maliyet fiyatlarına portakal, mandalina, greyfurt, nar ve havuçtan oluşan doğal, vitamin deposu taze meyve sularını ulaştırarak, çiftçiye ve narenciye üreticisine de katkıda bulunuyor.

BAŞKAN SAVAŞ: AMACIMIZ HATAY’IN HER NOKTASINDA İNSANLARI TAZE MEYVE SULARI İLE BULUŞTURUP ÇİFTÇİMİZE DESTEK SAĞLAMAK

HAT-MES araçlarını yerinde inceleyen Başkan Savaş, stant görevlilerinden meyve sularının çeşitleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Savaş, “Amacımız Hatay’ın her noktasında insanlara taze meyve suyu içirmek ve kendi ürünlerimizi değerlendirerek çiftçimize destek sağlamak” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından meyve sularının tadına bakan Başkan Savaş, etrafındaki vatandaşlara da meyve suyundan ikram etmeyi ihmal etmedi. Başkan Savaş, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen öğrencileri de kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

TAZE MEYVE SULARINA GELEN YOĞUN TALEP DOĞRULTUSUNDA İLERLEYEN GÜNLERDE 35 KİŞİYE DAHA İSTİHDAM SAĞLANABİLECEK

HBB yetkilileri, doğal ve taze sıkılmış meyve sularına talebin yoğun olduğunu vurgulayarak, 1 yıl içerisinde 800 ton portakal, 250 ton nar, 50 ton mandalina, 30 ton greyfurt ve 100 ton havuç tüketme hedefinde olduklarını belirtti. Yetkililer aynı zamanda tüketimin arttırılarak çiftçiler ile anlaşma sağlanıp tüm ürünlerinin alınacağını ve şehrin belirli yerlerine konumlandırılacak olan araçlarda toplam 35 kişiye istihdam olanağının sağlanacağını ifade etti.

IMG_5461

Önceki İçerikİskenderun Zabıtasından Dönercilere Sıkı Denetim
Sonraki İçerikArsuz Belediyesini Gururlandıran ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.