Yeni Başkanlardan Karasayar’a Ziyaret

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti İskenderun Teşkilat Başkanlığı görevine atanan Ayhan Bodur ve AK Parti Payas İlçe Başkanlığına atanan Veysi Güler ve beraberlerindeki heyet TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM İdare Amiri Karasayar,”Bizlerin görevi bu aziz millete hizmet etmektir. AK Parti aradan geçen bunca yılda hizmetin ve milletin partisi olduğunu herkese göstermiştir. AK Parti, kurulduğu tarihten bu yana Türkiye’de başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ülkeyi geleceğe taşımıştır. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ
İskenderun ve Payas AK Parti İlçe Başkanları Bodur ve Güler ise her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarını belirterek,”Hep birlikte güzel işler yapacağız inşallah. AK Parti hizmet partisidir, vatandaş odaklı çalışan bir partidir. Bizlerde halkımıza faydalı birçok çalışma yapacağız. Partimizi ilçede en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde görüş beyan ettiler.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.