Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başlıyor

İskenderun Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla şehir genelinde ücretsiz olarak hayata geçirdiği Spor Okulları’nda yeni dönem başlıyor.

Bu yıl Spor Okullarının Tenis, Basketbol, Voleybol, Futbol, Boks branşlarına, Judo ve Taekwondo branşları da eklendi. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksine başvuruda bulunabilirler. Sporun yaygınlaşması, şehirde ki genç ve çocukların sporla iç içe yaşaması için çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi, farklı yaş kategorilerinde yüzlerce gence spor eğitimi vererek gençlerin kültür ve eğitim alanında gelişimlerine katkı sunacak.

19 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak olan 8-14 yaş arası İskenderun Belediyesi Ücretsiz Yaz spor okulları için kayıtlar başladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediye olarak gençlerin spor yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Spor sağlıklı bir bedenin ve ruhun oluşabilmesi için vazgeçilmez bir unsurdur. Ailelerin çocuklarını lisanlı spor eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz verilecek spor okullarına göndermelerini tavsiye ediyorum”dedi.

s1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.