İskenderun Belediyesi Yaşlıları İhmal Etmiyor

İskenderun Belediyesi, evde sağlık hizmeti projesi ile ihtiyaç duyan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların sağlık kontrollerini yapacak. İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğünde faaliyetlerini yürüten yaşlı ve hasta durumda olan vatandaşlarımıza hizmet veren ekipler ek olarak bundan böyle evde sağlık hizmetleri de sunmaya başlayacak.

Hazırlıkları tamamlanan bir araç ve 2 kişilik sağlık personeli bundan böyle ev temizlik ekibiyle birlikte yaşlı vatandaşların genel sağlık kontrollerini gerçekleştirecek. Eğitim, spor ve sağlık hizmetlerinin çağdaş yaşamın şartlarından olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle yatağa mahkum, evinden çıkamayan, bir sağlık merkezine ulaşamayan çok sayıda vatandaşımız var. Bu hastalarımızın büyük çoğunluğu, günlük tedavi ve bakıma muhtaçlar. Onlara belediyemizin şefkat elini dün ulaştırıyorduk, bugünde yarında ulaştıracağız.

Özellikle yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızı hiçbir konuda ihmal etmiyoruz. Onlara temizlikten sonra sağlık hizmetleri de sunacağız. Vatandaşlarımız bu hizmetimizden yararlanmak için 444 1939 ve 617 49 10 numaralı iletişim hattımızı arayabilirler”şeklinde konuştu. Proje kapsamında, İskenderun Belediyesi sağlık personeli, hekimlerce planlanan tedavilere destek amacıyla tansiyon ölçümü, pansuman, serum takma, sonda takma ve hemşirelik hizmetlerini yerine getirecek.

e1 e2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.