Başkan Dingil, Amacımız Öncü ve Lider Belediye Olmak

İskenderun Belediyesi, 2015 faaliyet raporunu açıkladı.278 sayfadan oluşan 2015 yılı çalışma sezonu boyunca İskenderun Belediyesinin yürüttüğü faaliyetler ve yıllık bütçesi ayrıntılı bir şekilde paylaşıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada her koşulda halka hizmetten geri durmayacaklarını söyledi. Daha yaşanabilir bir İskenderun için gayret ve çaba harcayan tüm belediye meclis üyelerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek duygularını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bu güne kadar görevde bulunduğumuz süre içerisinde sosyal belediyeciliği kendimize ilke edindik.6360 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ile gelirlerimizin azalmasına ve çalışma alanlarımızın genişlemesine rağmen, bu mazeretin arkasına sığınmadan, halkımıza en iyi hizmetleri verme gayretlerimiz her daim devam etmektedir. Yıllardan beri Ankara’da İskenderun adının çizili olduğu dönemleri geride bıraktık.

Artık,Ankara ile barışık,hükümetiyle ve devletiyle işbirliği içerisinde olan bir İskenderun var.Halkımız,bakanlıklarla yaptığımız protokoller sayesinde yıllardır alamadıkları hizmetleri almaya başlamıştır”dedi.Hazırlanan 2015 yılı faaliyet raporunda İskenderun Belediyesinin vizyonu;Sosyal belediyecilik anlayışıyla,yaşam kalitesi yüksek,dünya stantlarında hizmet veren ilklerin yapıldığı öncü ve lider belediye olmak olarak belirlendi.

130-1 130-2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.