Vali Topaca Şehit Aileleri ve Gazilerimiz İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Hatay Ordu Evinde gerçekleşen kahvaltıya Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’ya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, 121. Jandarma Er Eğitim Alay ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, askeri erkan, gazilerimiz ile şehit ve gazi aileleri eşlik etti.

Tarih boyunca zaferlere koşan, bulunduğu her yerde uygarlık izleri bırakan, bağımsızlığı, özgürlüğü ve şerefi için canını ortaya koymaktan asla çekinmeyen aziz milletimizin, vatanın birlik ve beraberliği uğrunda yurdun her köşesinde mücadele verdiğini vurgulayarak sözlerine başlayan Hatay 121. Jandarma Er Eğitim Alay ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan,“Binlerce adsız kahraman, aziz şehitlerimiz, sizler asla vazgeçmeyeceğimiz ve ödün vermeyeceğimiz vatan, millet, bayrak ve cumhuriyet uğruna canınızı seve seve feda ettiniz. Biliniz ki dünya var oldukça bu değerleri kendine şiar edinmiş olan Türk milleti ve onun bağrından çıkmış olan Türk Silahlı Kuvvetleri, dün oldu gibi bugün ve her zaman iç ve dış düşmanlara karşı dimdik ayakta ve her zaman hazır beklemektedir.”dedi.

03 10

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.