Terk Edilmiş Binalar İlaçlanıyor

İskenderun Belediyesi ekipleri, sinekle mücadele kapsamında terk edilmiş binaları, fosseptik ve atıl alanları ilaçlıyor. Çalışmalar kapsamında oluşturulan ekipler, mahalle muhtarlardan gelen şikayetleri anında değerlendiriyor.

Mahalle içerisinde terk edilmiş, boş ve kullanılmaz halde bulunan yapılar İskenderun Belediyesi ilaçlama ekiplerince tamamen ilaçlanıyor. İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında önceden belirlenen adresler toplum sağlığını tehdit etmeden önce gerekli tedbirler alınıyor. Termal sisleme yöntemi ile yapılan çalışmalar ile yumurta, larva, pupa ve ergin olmak üzere 4 dönemde sürdürülen ilaçlama hizmeti vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor. İskenderun Belediyesi ilaçlama ekipleri larva ile mücadelenin yanı sıra terk edilmiş boş binaları da ilaçlamada hedef noktalar olarak belirledi.

T.1 T.3 T.4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.