İskenderun Belediye Taekwondocuları Altın Sezonu Yaşıyor

İskenderun Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 2016 yılı içerisinde katıldığı tüm sportif branşlarda zirvede yerini alıyor. Yozgat ilinde yapılan Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılan Taekwondocular altın madalya ile şehrimize döndüler.

Erzincan, Isparta, K.Maraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Niğde, Osmaniye,Samsun,Sinop,Hatay,Adana,Adıyaman,Amasya,Çankırı,Çorum ve Elazığ olmak üzere 22 ilden toplam 350 sporcunun katıldığı şampiyonada İskenderun Belediye Spor Kulübü de yerini aldı.

Belediyespor taekwondocularından Hatice Çetinkaya, Sıla Sert ve Sabit Emir Yücel Hatay ilini temsilen bu zorlu müsabakalarda yarışırken 57 kg’da Sabit Emir Yücel bütün rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. İskenderun Belediye Spor Kulübü sporcusu 8-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Eskişehir ilinde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Hatay ilini temsilen yarışacak.

taekwondooo

Önceki İçerikBaşkan Savaş’tan Arsuz’a Sosyal Tesis Müjdesi
Sonraki İçerikÇocukların Cinsel İstismara Uğramasını Önlemek Devletin Asli Sorumluluğudur
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.