Arsuz’da Arıtma Tesisi Kurmak İçin Çalışıyoruz

Şiddetli yağışların etkisiyle yaşanan sel felaketleri sebebiyle hasar gören ve can ile mal güvenliğinin sağlanması bakımından ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmeyen Uluçınar Köprüsü yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Savaş, köprü çalışmasının tamamlanmasının ardından Arsuz halkının ulaşım konusunda rahatlayacağına vurgu yaptı.

Köprü incelemelerinin ardından Başkan Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Faik Çekin, Uluçınar Mahalle Muhtarı Yakup Duran, CHP Arsuz Belediye Meclis Üyesi Sezer Aydemir ve CHP Arsuz Belediye Meclis Üyesi Semir Topaloğlu ile Uluçınar sahilinde incelemelerde bulundu.
Sahille ilgili olarak yapılabileceklerin konuşulması sonrasında Arsuz Zabıta ve Çevre Müdürlüğü’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Savaş, ilçede gerçekleştirilen projeler ve sorunlar hakkında mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Culha ve CHP Meclis üyeleri ile Gözcüler Mahallesi sakinleriyle de gerçekleştirdiği görüşmelerde Arsuz’da yapımına devam edilen köprüler ve ihtiyaç doğrultusunda gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“Arsuz’da Arıtma Tesisi Kurmak İçin Çalışıyoruz”
Mahalle sakinleriyle hizmet üretimi ve sunumuyla ilgili olarak istişareler yapan Başkan Savaş, “Arsuz’un en büyük sorunlarından biri altyapı sorunudur. Karaağaç Mahallesi’nden itibaren ciddi bir altyapı problemi var. Karaağaç, Nardüzü mahallelerindeki proje bitmek üzere. Kanalizasyonda da önemli bir mesafe kat ettik. Ayrıca Haziran ayında içme suyu projesinin ihalesini yapacağız. Bu yılsonuna kadar Arsuz’da Arıtma Tesisi ihalesini yetiştirmek istiyoruz. Türkiye genelinde en çok altyapı çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi biziz. Hatay halkına layıkıyla hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler gönüllerinize talibiz. Önce huzur sonra hizmet düşüncesiyle çıktığımız yolda bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Arsuzlular, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a zorlu hizmet yolunda başarı temennilerini ileterek ilçede ve Hatay genelinde hayata geçirdiği projelerden dolayı teşekkür ettiler.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3) arsuz (4) arsuz (5)

Önceki İçerikİTSO’da Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı
Sonraki İçerikHatay’da Teröristlere Geçit Yok
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.