Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı İl Şampiyonu oldu

Eğitimin öncüsü Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, okul sporlarında Hatay bölgesindeki turnuvaya katılarak rakip okulları tek tek elemeyi başarmıştı. 23.03.2016 Çarşamba günü İskenderun Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’ nün Kapalı Spor Salonunda saat 13.00’da oynanan finalde de Özel Simya Kolejini 57-35’lik farklı skorla yenerek İl Şampiyonu oldu.

Kulüplerarası Hatay Şampiyonu olan İKEM Koleji şimdi de okullarda şampiyon olarak bu sene basketbolda ikinci il şampiyonluğunu aldı. Katıldığı hiçbir karşılaşmada yenilmeden namağlup olarak turnuvayı bitiren İKEM Koleji, başarılarına bir yenisini daha eklemenin peşinde…

Hedeflerin Bölge Şampiyonluğu olduğunu belirten okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Hamit DUMAN; “ Eğitimde olduğu gibi sosyal, kültürel etkinlikler ve sporda da bir numara olan İKEM Koleji Eğitim Kurumları artık hedeflerini yükseltmiştir. İlk etap bölge şampiyonluğu, daha sonrada Türkiye yarı finalleri olacaktır. Sporcularımı emeklerinden ötürü kutlarım. Bizlere bu başarıda destek olan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi. Okulun kurucularından Genel Müdür Sn. Levent Hakkı YILMAZ ise; “Okul olarak Hatay Şampiyonu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gözünü hep ileriye diken okulumuz bundan sonra da başarılarına yenilerini ekleyecektir. Kendilerine güvenim ve inancım tam. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.