İçmesuyu Hattı Görenleri Dehşete Düşürdü

Harbiye Şelaleleri bölgesindeki isale hattında meydana gelen patlağı vatandaşların ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na ihbar etmesi üzerine ivedi şekilde harekete geçtiklerini belirten Genel Müdürlük, 2 uzunluğunda 600’lük borunun yerine basınca dayanıklı boruların döşendiğini ve su kesintisi probleminin giderildiğini bildirdi.

Ayrıca çürümüş ve paslanmış durumda çıkarılan borunun içindeki manzaranın görenleri dehşete düşürdüğünü bildiren HATSU İdaresi, hattın içinin ağaç kökleri ile tıkandığını ve neredeyse borunun içinin tamamının ağaç kökleriyle dolduğunu belirterek, çalışmalara 1 paletli ekskavatör ve 10 personelin katıldığını, suyun artık mahallelere daha sağlıklı gideceğini kaydetti.

Borunun HATSU Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşa sunulacağını açıklayan Genel Müdür İsameddin Çeker de, hayata geçecek Antakya-Defne İçmesuyu Şebeke İnşaatı ile tüm su sorunlarının ortadan kalkacağını ve bu tür manzaraların artık fotoğraf karelerinde kalacağını açıkladı.

İÇMESUYU HATTI GÖRENLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ (1) İÇMESUYU HATTI GÖRENLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ (1) İÇMESUYU HATTI GÖRENLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.