Engelliler Sokağa Projesi

Hayata geçirdiği ‘Engelliler Sokağa’ Projesi ile engelli hemşehrilerinin toplumsal hayatta daha aktif olmalarına ve sosyal hayatta hak ettikleri değeri görmelerine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nün bu konuda il genelinde aktif çalışmalar gerçekleştirmesine öncülük ediyor.
BAŞKAN SAVAŞ, ENGELLİ SPORCUYA AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ
HBB ekiplerinin engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar büyük sevinçlere vesile olurken, engellilere pozitif ayrımcılık ilkesi çerçevesinde insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Savaş bu kez de Payas ilçesinde bulunan ve aynı zamanda basketbol oyuncusu da olan Çiğdem Demir’e akülü sandalye hediye etti.
Engelli kardeşlerinin hayatını kolaylaştırmak için 15 ilçede sürdürülen “Engelliler Sokağa’ projesiyle ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardım elini uzatan Başkan Savaş’a, akülü sandalyesine kavuşan Çiğdem Demir teşekkürlerini ileterek, Hatay’a hizmet yolunda başarı dileklerini iletti.

0c896dfa-76c4-47b3-ada9-91eceec36cdb

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.