“Bizimkiler Trafikte” Adlı Oyun Altınözülü Çocuklarla Buluştu

‘Bizimkiler Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyununun prömiyeri Altınözülü çocuklarla buluştu.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kurulumunda büyük rol oynadığı; İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitimlerine katkı sağlıyor.
TRAFİK KURALLARINI EĞLENCELİ HALE GETİREN ‘BİZİMKİLER TRAFİKTE’ OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Adem Atar’ın yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ve yardımcı yönetmenliğini yine HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Gamze Aşıkoğlu üstlendiği ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı çocuk oyunu minikler tarafından büyük beğeni ile izlendi.
Jandarma Trafik ile HBB Şehir Tiyatrosu’nun ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Büyükburç ve 75. Yıl Anaokullarında eğitim gören minikler ile Çetenli, Oymaklı, Karsu, Babatorun, Cumhuriyet, Altınkaya ve Atatürk İlkokullarından gelen öğrencilerle eğlendirirken eğiten oyunda, çocukların trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları konularına değinildi.

IMG_5391 IMG_5398

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.