Arsuz’u İki Köprüsüne Birden Aynı Gün Kavuşuyor

64 METRE UZUNLUĞUNDA 18 METRE GENİŞLİĞİNDE ZİLLİ DERESİ KÖPRÜSÜ
Zilli Deresi üzerinde bulunan ve çevresel faktörlerin etkisiyle de tamamen yıkılarak hizmet dışı kalan köprünün yerine 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa eden HBB ekipleri, Çengen Mahallesi’nden başlayarak Madenli, Üçgüllük, Akçalı, Hacıahmetli, Höyük ve Avcılarsuyu karayollarına alternatif bir yol güzergâhı oluşturan ve ulaşımı büyük ölçüde rahatlatan yeni köprüyü Arsuz ve İskenderun halkı ile buluşturuluyor.
10 METRE GENİŞLİĞİNDE 23 METRE UZUNLUĞUNDA NARDÜZÜ KÖPRÜSÜ
Arsuz’da Nardüzü ile Karaağaç mahallelerini birbirine bağlayacak köprünün 10 metre genişliğe ve 23 metre uzunluğa sahip olduğunu kaydeden HBB yetkilileri, ulaşımda rahatlık sağlamanın yanında güvenli bir trafik akışının sağlanarak, Arsuz mahalleleri arasında önemli bir geçiş güzergâhı oluşturmuş olacak.
BAŞKAN SAVAŞ KÖPRÜLERİN AÇILIŞINI 25 MART CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEK
Hatay’ın her noktasında etkin çalışmalar gerçekleştiren HBB ekiplerince yapılan açıklamada, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımı ile 25 Mart Cuma günü saat 15.00’te önce Madenli Mahallesi’nde bulunan Zilli Deresi üzerindeki köprü açılışının, ardından saat 16.00’da Nardüzü Mahellesi’ndeki köprü açılışının gerçekleşeceği bildirildi.

011 7557a624-767c-4df5-8be7-7ac1e97ad6c1 IMG-20160307-WA0019

Önceki İçerikTÜMSİAD Hatay Şubesinde Girişimcilik Kursları yoğun ilgi
Sonraki İçerikHatay İline İlişkin 2015 Yılı Ölüm Nedeni İstatistikleri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.