Yaşlılar Haftasında Evlatsız Anneler Sevindirildi

Her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftası münasebetiyle İskenderun Teknik Üniversitesi Dörtyol Meslek Yüksekokulu öğrencileri 12 çocuksuz annenin evlat hasretini giderdi.
Dörtyol İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal kurumunda ortaya koyduğu başarılı hizmetlerin yanı sıra Dörtyol Meslek Yüksekokulunda Toplumsal Hizmet Projeleri derslerini de vermekte.

Toplumsal Hizmet Projeleri kapsamında öğrencileri ile birlikte daha önceden belirledikleri hiç çocuğu olmamış 12 teyzemize ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştirerek yaşlılar haftasını kutlamaktalar.
Okul öğrencilerinden Çaylı Mahallesi Muhtarı İlhami Taşar ve Ocaklı Mahalle Muhtarı Yusuf Soysal ile birlikte ilk ziyaretlerini Ocaklı Mahallesinde ikamet eden Şükriye Ateş’e gerçekleştiren İhsan İnal yaptığı açıklamada; “Yaşlılar haftası dolayısıyla gurbette aile hasreti çeken gençlerimizle, çocuk sahibi olamayıp ta sevgilerini akraba ve komşularının çocuklarına yansıtan yaşlı teyzelerimizi bu anlamlı günlerinde ziyaret ederek gönüllerini almak istedik. Yaptığımız taramada 12 teyzemizi belirledik ve bir program dahilinde ziyaretlerimize geçtiğimiz haftadan itibaren başladık. Gençlerle annelerimizi tanıştırıyor, kaynaşmalarını sağlıyor bu sayede aile hasreti çeken gençlerimizle, evlat hasreti çeken teyzelerimizi bir araya getirmiş oluyoruz” dedi.

IMG-20160322-WA0016

Önceki İçerikPayaslı Balıkçıların Heyecanla Beklediği Projede Çalışmalar Başlayacak
Sonraki İçerikHatay Büyükşehir Antalya’da Düzenlenecek Expo 2016’ya Sıkı Hazırlanıyor