Hatsu,İskenderun’da Yetersiz Altyapıya Müdahale Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanları ve iş yerlerinin altyapı eksikliklerinin giderildiğini duyurdu.
Yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yetersiz geldiği yerlerde yenileme çalışmalarının yapıldığını belirten Genel Müdürlük, İskenderun ilçesinde yapımı süren otel inşaatı ve çevresinde bulunan altyapının yetersiz geldiğini tespit ederek yenileme çalışması başlatıldığını açıkladı.
İskenderun ilçesine bağlı Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan eski yağmursuyu ve kanalizasyon hattının oluşturabileceği sıkıntıları önlemek adına yeni hat döşeme çalışmasının yapıldığını bildiren İdare, altyapı ana şebekesinden otel inşaatına kadar 600’lük borularla 520 metre yağmursuyu ve 400’lük borularla 520 metre kanalizasyon hattının bağlantısının yapılması için döşeme çalışmalarının başlatıldığını belirtti.
Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan çalışma sırasında araç sürücülerine tehlike oluşturmaması için emniyet şeridi çekilerek güvenlik önlemlerinin alan HATSU ekipleri, 2 jcb kepçe, 1 kamyonet ve 5 kişilik personel ile çalışmanın tamamlanacağı öğrenildi.

İskenderun'da Altyapı Problemleri Gideriliyor (3)